Paintball teren Tošin bunar

Paintball teren Tošin bunar otvoren je 2012. godine na uglu Tošinog bunara i Heroja sa Košara (novi bulevar koji vodi ka mostu preko Ade).

Zvanična adresa ovog objekta je Tošin bunar 161-163(nemojte kucati u navigaciji ovu adresu, odvesce vas na pogresnu adresu).

Paintball teren čini nedovršena četvorospratna zgrada. Drugi sprat je kompletno zatvoren i obezbeđen, jer nam je bezbednost na prvom mestu. Dimenzije terena su 30×45 i na jednom je nivou. Predviđen je za maksimalno 28 igrača.

Metalna burad, kamionske gume, betonski blokovi i limene table omogućavaju veoma zanimljivu i  dinamičnu igru, a zbog same izolovanosti prostora dobija se veoma verna iluzija urbanog paintball rata. Posebna draž je igranje pod refelektorima što mnogima pojačava iluziju borbe i podiže nivo adrenalina.

Paintball teren Tošin bunar je osvetljen sa više od 25 reflektora, tako da spada u grupu dobro osvetljenih terena koji ne zavise od spoljnog svetla. Do otvaranja našeg paintball terena na auto-komandi, ovaj prostor je bio najbolje uređen i posećen paintball teren na Balkanu.

” 

Postoji i posebna scenario igra sa ugrađenim elektronskim tajmerima i tasterima.

Paintball teren Tošin bunar poseduje i izdvojeni deo, maksimalno obezbeđen mrežama za zaustavljanje kuglica, iz kog posetioci koji ne igraju mogu pratiti tok paintball igre. Ovo je popularno na dečijim rođendanima, gde roditelji mogu da prate svoju decu i navijaju.

U sklopu objekta, pre ulaza na sam teren, postoji “sigurna zona”. Reč je o prostoru od 100 m2 posebno uređenom za proslavu dečijih rođendana, u vidu tri separea sa stolovima i frižiderom za tortu. Prostor se zimi greje, a leti hladi. Pušenje je dozvoljeno. Ovaj prostor se koristi i za kratku obuku, presvlacenje, kao i za streličarstvo. 

Objekat poseduje wc, parking, free wi-fi. Nažalost, objekat ne poseduje ulaz za invalidska kolica.

Radimo 365 dana u godini, po svim vremenskim uslovima.

Radno vreme je od 9 h do 23 h uz obavezno zakazivanje termina 24 h ranije.

Teren zatvorenog tipa (kliknite na adresu da vidite kako da dođete do nas):

Novi Beograd Tošin bunar 161-163