Za one koji žele brzu i adrenalinsku akciju u koju će se potpuno uneti

Ne postoji nijedan trenutak u paintball igri kada ćete stajati mirno. U svakom trenutku ćete se osećati kao da "nešto gori".

Vi ste napad i odbrana non-stop i Vaši ciljevi zahtevaju od Vas neprekidnu pažnju i odlučnost. Protivnici se skrivaju iza svakog ćoška i loptice lete brzinom i do 90 m/s. Vi treba da preživite ali i da budete voljni da podnesete žrtvu radi pobede Vaše ekipe. Članovi Vaše ekipe računaju na to da ćete brzo reagovati i pažljivo dozirati napad, u skladu sa datim momentom.

Možete da čujete protivnike da Vam se približavaju. Možete da vidite loptice da lete i da ih čujete kako se razbijaju o drveće ili druge prepreke. Skliznite na kolena i zalegnite iza drveta, pokrivajte članove Vaše ekipe, slavite posle teško izborene pobede na takmičenju.

Paintball je dinamična akcija prenesena uz pomoć savremene tehnologije sa kompjuterskih ekrana direktno u pravi život.

Za one koji žele snažan mentalni i fizički izazov

Ovo je igra za osobe koje razmišljaju. Nedostatak koncentracije vodi eliminaciji.

Ako ste u zatvorenom prostoru, možete izabrati taktiku zasnovanu na brzim pregrupisavanjima sa stalnim kretnjama i podrškom vatrom isturenim članovima tima. Ako ste napolju, na velikom otvorenom polju, možda ćete želeti da podelite Vašu grupu na dva dela i usredsredite se na suparnike iz različitih pravaca.

Da biste konstantno pobeđivali u ovoj igri, Vaš tim i Vi morate koristiti odgovarajuću taktiku prilikom usklađenog komuniciranja i morate misliti brzo da biste se prilagodili neočekivanim situacijama. Potrebna je zrelost da biste reagovali kao pojedinac, a da pritom ne izgubite uvid u Vašu ulogu u ekipi. Potrebna je inteligencija i brzo odlučivanje da biste nadjačali protivnika u raznovrsnim situacijama koje mogu nastati prilikom igranja paintball-a.

Za one koji žele da igraju svoju igru

Paintball je za sve! Pravila su definisana, ali postoje verzije igre koje su prilagođene svakom stepenu veštine i životnom dobu.

Možete igrati paintball sa porodicom ili prijateljima, sa Vašom klupskom, plesačkom ili crkvenom grupom, ili jednostavno možete sami doći i upoznati nove ljude sa kojima delite strast prema dinamičnim, timski orijentisanim sportovima.

Bez obrzira na to da li Vaša igra dobro funkcionoše ili ne, ostvarićete jedinstvenu vezu sa kime god da ste igrali. Nigde ne možete brže steći prijatelje od stranaca nego igrajući sa njima paintball.

Sigurno možemo reći da je paintball igra društveno iskustvo bez premca i da je otvorena prema svim došljacima.

Skip to toolbar