Paintball Novi Beograd

Paintball Novi Beograd otvoren je 2019. godine. Zvanična adresa objekta je Nehruova 51b. just click for source

click Ovaj teren čini trospratna garaža.

Paintball Novi Beograd ima površinu od 1000m2 i na jednom je nivou. Predviđen je za maksimalno 25 igrača. Prepreke su isključivo drvene uz dva vozila. Teren je dobro osvetljen. http://sodiumgirl.com/map192

Postoji i izdvojeni deo, zatvoren drvenim tablama, sa prozorima. Iz njega posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre http://yodyakarya.com/yodya/?map192.

click here Ovo je popularno na dečijim rođendanima, gde roditelji mogu da prate svoju decu i navijaju. Još jedna zanimljivost kod ovog terena jesu kamere koje sve vreme snimaju tok igre. Stanje na terenu putem tv-a mogu pratiti svi posetioci objekta.

more info U sklopu objekta, pre ulaza na sam teren, postoji “sigurna zona”. Reč je o prostoru od 200m2 posebno uredjenom za proslavu dečijih rođendana, u vidu četiri separea sa stolovima i frižiderom za tortu.

click at this page Prostor je klimatizovan i pušenje nije dozvoljeno. Nije dozvoljeno uvođenje kućnih ljubimaca. Ovaj prostor se koristi i za kratku obuku, deo za streličarstvo. Objekat poseduje wc, parking, free wi-fi, solidno ozvučenje. Objekat poseduje i ulaz za invalidska kolica.

 

Radimo 365 dana u godini, po svim vremenskim uslovima. Radno vreme je od 9 h do 23 h uz obavezno zakazivanje termina.

Teren zatvorenog tipa (kliknite na adresu da vidite kako da dođete do nas): Nehruova 51b, blok 44