Paintball teren Autokomanda

” 

Paintball teren Autokomanda otvoren je 2017. godine i trenutno je najbolje ocenjen paintball teren na teritoriji Beograda. Zvanična adresa objekta je Bulevar oslobođenja 71A.

Ovaj teren čini prizemna zgrada sa visokim krovom u dvorištu stare firme Auto-komanda u neposrednoj blizini Spomen-parka „Topovska šupa“. Ulaz u dvorište, u kome se nalazi objekat, jeste na samom kružnom toku.

Paintball teren Autokomanda je dimenzija 50×32 i na jednom je nivou. Predviđen je za maksimalno 38 igrača. Prepreke su isključivo drvene. Osvetljen je reflektorima velike snage, dok stakleni krov omogućava igranje i po dnevnom, prirodnom svetlu.

Na ovom terenu uskoro uvodimo i Airsoft.

Postoji i izdvojeni deo, zatvoren drvenim tablama, sa prozorima. Iz njega posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre.

Ovo je popularno na dečijim rodjendanima, gde roditelji mogu da prate svoju decu i navijaju. Još jedna zanimljivost kod ovog terena jesu kamere koje sve vreme snimaju tok igre. Stanje na terenu putem tv-a mogu pratiti svi posetioci objekta.

U sklopu objekta, pre ulaza na sam teren, postoji “sigurna zona”. Reč je o prostoru od 200 m2 posebno uredjenom za proslavu dečijih rođendana, u vidu šest separea sa stolovima i frižiderom za tortu.

Prostor je klimatizovan i pušenje je dozvoljeno. Ovaj prostor se koristi i za kratku obuku, poseduje svlačionice i tuševe (trenutno nisu u funkciji), deo za streličarstvo i stoni fudbal. Objekat poseduje wc, parking, free wi-fi, solidno ozvučenje. Objekat poseduje i ulaz za invalidska kolica.

 

Radimo 365 dana u godini, po svim vremenskim uslovima. Radno vreme je od 9 h do 23 h uz obavezno zakazivanje termina.

Teren zatvorenog tipa (kliknite na adresu da vidite kako da dođete do nas):

Autokomanda (Bulevar Oslobođenja 71a)